Range Rover Sport. Mansory. Tuning in premiera mondiala!

In cazul in care nu ai stiut de acest lucru, extremistii de la Mansory amenintau cu ceva timp in urma ca noul Range Rover Sport va deveni victima lor. Si s-au tinut de cuvant! Rezultatul? In fotografiile de mai jos!
Scapat de curand din ateleriele din Elvetia, lordul britanic striga acum un categoric "Uita-te la mine!". Dar oare cu ce ai putea incepe? Exteriorul a fost radical modificat, componentele din fibra de carbon prezente pe ici-colo amplificand senzatia de teama, prezenta la aparitia uriasului SUV.

 Asadar, capota motorului a fost redesenata si a primit o uriasa priza de aer, de acest tratament bucurandu-se si spoilerul fata. Doar ca in cazul celui din urma, prizele uriase de aer integreaza si LED-urile, in timp ce prelungirea spoilerului gazduieste proiectoarele duble. Esti pregatit sa mergi mai departe? Odata ajuns in partea din spate, spoilerul iti va capta toata atentia cu al sau difuzor inclus si tipsuri sale unice, eleronul pentru plafon contribuind din plin la aspectul sportiv al Range Rover-ului Sport.

Modificarile nu se opresc insa aici, un alt punct de atractie fiind noile praguri laterale, ce fac legatura intre aripile extrem de late. Nota finala este data de jantele pe 23 inci, incaltate cu pneuri 315/25 R23, ce vin la pachet cu o suspensie mai joasa cu pana la 30 mm.
 
In ceea ce priveste interiorul, acesta a fost cucerit in totalitate de pielea in doua culori si insertiile de lemn sau fibra de carbon. Mai mult de atat, cusaturile in forma de carouri nu lipsesc, un nou volan sport, respectiv pedale din aluminiu si-au facut aparitia, in timp ce sistemul multimedia pune capat imbunatatirilor efectuate aici.