marți, 14 decembrie 2010

Mesaje de Sarbatori


1.Emotia Craciunului ne cuprinde, indiferent de virsta; cerul este mai frumos, linistea este atit de adinca, incit auzim clopoteii renului Rudolf, tocmai din Laponia... ! Vine Mos Craciun, la noi toti! Miresme de bunatati; de sarmalute, de cirnaciori fripti, de cozonacei aurii....ne ametesc deja! Si avem si un brad semet, impodobit, sub a carui cetina se ascund sumedenie de daruri, si pentru cei mici, si pentru cei mari!Ne cerem iertare in gind, pentru greselile noastre, si ne ingramadim febril si rizind sub brad, sa ne gasim pachetelul!A sosit Craciunul!

2.Sa ai cea mai frumoasa iarna din viata ta! Dragostea sa iti incalzeasca inima iar prietenii sa ii ai aproape mereu!

3.Fie ca iarna aceasta sa iti aduca cele mai frumoase clipe, alaturi de cine ti-e drag! Sa te bucuri de tot si de toate, cu inima impacata si cu sufletul vibrand!

4.Doar tu ma faci sa iubesc frigul, caci bratele tale ma incalzesc, ma faci sa iubesc intunericul, caci din el se desprinde chipul tau, ma faci sa iubesc singuratatea, insa acea singuratate in doi, care iti umple intreg sufletul!

5.Iarna asta sa fie mai buna ca toate de pana acum! In ciuda a toate si tuturor, sa te bucuri de impliniri si reusite!

6.Imi place iarna langa tine, imi place scartaitul zapezii sub bocanc, imi place cortina de fulgi de nea ce ne acopera pasii...

7.Urari de Sarbatori / Mesaje de Sarbatori

Spune-i anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
“La Anu’ si La Multi Ani!”

8.Urari de Sarbatori / Mesaje de Sarbatori

Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!